onsdag 13. januar 2010

Ut med jula, inn med våren...

Da var det heldigvis 13. dag jul (...og vel så det). Undertegnede har høstet juggelet av treet og helt uten bistand slept hele herligheten ut i hagen og ned til komposthaugen. August fikk knuse pepperkakehuset som faren hans med tålmodighet og stødig hånd hadde brukt hele to dager på å bygge (inkludert opplegg av innebydge spots). Til tross for at han villig gyver løs på både møbler og inventar ellers, var det med stor skepsis han lot hammer og kjevle falle på pepperkakehuset. Han har sirklet rundt det pepperkakehuset siden det ble satt opp, og opptil flere ganger prøvd å rive løs seigmenn og bamsemums (men melis med eggehvite blir et sabla godt lim når det får tørket!). Uansett har jo huset vært forbudt å røre hittil, så jeg tror rett og slett ikke han skjønte logikken i at det plutselig var lov til å ødelegge det. Da han lot hemningene fare var det uansett pynten han var mest opptatt av å redde/spise opp, så han knuste bare det han måtte for å få løs godsakene.

Så, her er en liten bildekavalkade til glede for Lisa ;-)

Først et lite utsnitt av huset med beboer mens det fortsatt var julefred...


...og mens det fortsatt var lov til å meske seg med kaker og søtsaker...


August sikter/sikler seg inn på non-stop og lar hammeren falle...

Farvel jul og all tåpelig/koselig julepynt!

Gleder meg til å pynte til vår med tulipaner, lys og vårfarger...
Fortsettelse på bildekavalkade følger ;-)

2 kommentarer:

 1. Doblougløkkas rose14. januar 2010 kl. 10:00

  Herlig! Så fint å se August igjen:) Skjønner godt at han syns det var vanskelig å ødelegge sin fars spesialtegnede hus..
  Jeg har ryddet ut jula for lengst og de rosa tulipanene pryder vår stue. Pappan i huset er dessverre den eneste som får sett de pene blomstene i dagslys, han har nemlig fått en betongbjelke i hodet og ligger hjemme med hjernerystelse. Måtte på legevakta og alt!! Så det er ikke heeelt riktig at det ikke skjer action i storbyen, altså:)Det var dagens livstegn fra meg, jeg kommenterer i vei sånn at du fortsetter å oppdatere. Kanskje du snart kan skaffe deg en sponsoravtale, så du kan tjene litt på bloggen også:)Jeg foreslår Nøtterøy kjøtt!

  SvarSlett
 2. Hahaha.... Nøtterøy kjøtt var et godt forslag! Men stakkars A!!! Herregud, det hørtes veldig dramatisk ut :( Du tar vel godt vare på han nå håper jeg. Hils og ønsk god bedring fra oss!
  Nå skal jeg til byen og handle litt på salg ;-)

  SvarSlett